Jobcover Detachering

NEN 4400-gecertificeerd

Als het werknemers goed gaat in hun persoonlijke leven, dan gaat het ook goed op het werk. Dat is de overtuiging van Conny Verkerk, oprichter en CEO van Jobcover. Daarom neemt Jobcover de zorgplicht van de werkgever erg serieus en gaat daarin een stuk verder dan veel andere bedrijven.

Menselijke maat

Dat resulteert in een unieke werkwijze waardoor Jobcover zich onderscheidt van andere detacheringsbureaus. Bij Jobcover draait alles om de menselijke maat en het aangaan van langdurige relaties. Met werknemers én met opdrachtgevers.

In contact blijven

Dit uit zich ook in de contacten die Jobcover met alle betrokkenen onderhoudt: we bellen elke week met elkaar. Zo houden we bij zowel opdrachtgevers als werknemers een vinger aan de pols. Mocht er iets spelen, dan weten wij dat in een vroeg stadium en kunnen we direct actie ondernemen. Doet zich een onvoorziene situatie voor? Dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Familiegevoel

Jobcover kenmerkt zich door een platte organisatie met korte lijnen. Daardoor kunnen we snel schakelen en eventuele problemen in de kiem smoren. Uniek is ook het ‘familiegevoel’ in ons bedrijf. Niet alleen op ons kantoor, maar ook in de relatie met onze gedetacheerde werknemers.

vraagfoto-7

Heeft u een vraag?

Onze office manager Esmee van Ballegoijen helpt u graag verder. Neem via deze link direct contact op of bel naar 0344 630 652

Van alle markten thuis

Wij werken o.a. voor:

Productiebedrijven • Transportbedrijven • Constructiebedrijven • Autodealers • Pakketdiensten