Jobcover Detachering

Voor opdrachtgevers

Jobcover is een detacheringsbureau dat bemiddelt voor bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde, gemotiveerde werknemers. Heeft u speciale opleidingseisen? Dan zorgt Jobcover ervoor dat de kandidaat bij aanvang over de benodigde vaardigheden en certificaten beschikt. Jobcover levert personeel voor onder andere de sectoren zorg, transport, horeca en productie.

Groot bestand

Jobcover beschikt over een groot bestand met kandidaten, waaronder specialisten zoals engineers, machine- en procesoperators en zorgprofessionals. Maar ook voor chauffeurs en productiemedewerkers bent u bij ons aan het juiste adres. De werknemers voor wie wij bemiddelen, komen veelal uit Portugal maar ook uit andere Europese landen. Alle kandidaten hebben een goede beheersing van de Engelse taal.

Formeel werkgever

Als u voor Jobcover kiest, stellen we eerst samen met u het profiel op van de gewenste kandidaat. Aansluitend zoeken onze recruiters de juiste man of vrouw voor de functie. Op basis van de cv’s kiest u met welke kandidaten u een online sollicitatiegesprek wilt voeren. Besluit u om met hem of haar in zee te gaan, dan verzorgt Jobcover als formeel werkgever het gehele administratie- en verloningsproces. Het enige wat u hoeft te doen is de uren doorgeven. Uiteraard is Jobcover NEN 4400-gecertificeerd.

Periode

De eerste werkmaand is de proeftijd. Na enige weken kunt u aangeven of u na de eerste maand wilt stoppen of door wilt gaan met de nieuwe medewerker. Daarna volgt een contract voor een half jaar, dat aansluitend nog twee keer met een jaar kan worden verlengd. U kunt dus voor een periode van maximaal 2 jaar en 7 maanden gebruiken maken van de door ons gedetacheerde werknemers.

vraagfoto-7

Heeft u een vraag?

Onze office manager Esmee van Ballegoijen helpt u graag verder. Neem via deze link direct contact op of bel naar 0344 630 652

Van alle markten thuis

Wij werken o.a. voor:

Productiebedrijven • Transportbedrijven • Constructiebedrijven • Autodealers • Pakketdiensten